ENH - Entrepenør

Meny

Eiendom & Norske Hus AS - Entrepenør - bygger din boligdrøm

Vi er representant for Nordbohus i Tromsø og omegn. Vi er en bedrift som har vært og er i kontinuerlig utvikling. De senere årene har vi hatt en betydelig utbygning på Strand-feltet på Kvaløysletta, der vi har satt opp ca 20 rekkehus og endel eneboliger.

Sjekk ledige boliger og planlagte boliger på Strand-feltet, Kvaløysletta.

www.strandbolig.no

Vi har nå knyttet våre systemer opp mot boligmappa.no og sender all dokumentasjon på utført arbeid i direkte til din boligmappe. Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett og er gratis for alle norske boligeiere

www.boligmappa.no

Strand B3 -2

NORDBOHUS

Vi leverer boliger fra Nordbohus sin rikholdige katalog - der vil du også finne tomannsboliger og konseptboliger som vil tilfredsstille dine krav og behov til din drømmebolig.
Et eksempel er vårt rekkehus-felt på Strand - der konseptet Villa Lilla er blitt brukt og utviklet sammen med Nordbohus.

Finner du ikke hva du leter etter??? Da kan vi være med å utvikle din boligdrøm fra bunnen av. I samarbeid med vår arkitekt utvikles tegninger slik du vil ha det, før byggeprosessen kan iverksettes og der du tilslutt står med et sluttprodukt du vil være stolt av. Bare fantasien (og kanskje pengeboka) kan sette begrensninger for hva vi kan utvikle for deg.

Så ta kontakt med vår utbygningsavdeling hvis du lurer på noe - kontakt oss på telefon 4000 1921.

Copyrigth 2016 - All rigths Reserved
Eiendom & Norske Hus AS | Terminalgata 17, 9019 Tromsø
E-Post: post@enhas.no | Telefon: 4000 1921