Eiendom og Norske Hus AS - Om Oss
| | |
Vi som bor i nord er godt kjent med et tøft klima som kan by på utfordringer på flere områder - ikke minst på boligen. Eiendom og Norske Hus hjelper oss huseiere å ta vare på noe av det kjæreste vi har, nemlig hjemmet vårt.

Lokalt forankret på Tromsøya ligger Eiendom og Norske Hus AS som siden oppstarten i 2005 er blitt kjent som en lojal, trygg og økonomisk solid byggmesterbedrift. De utstråler trygghet med sin lange erfaring fra bransjen og sine dyktige fagfolk.

- Vi satser på god service, kompetanse og kvalitet i alt vi gjør. I tillegg ønsker vi å være en allsidig bedrift som bygger alt fra nybygg til mindre renoveringsoppdrag.

Vi har etterhvert opparbeidet oss en god og unik kompetanse på skadesanering/skadesaker. Vi har jobbet i mange år opp mot de største forsikringsselskapene og har siden 2020 vært medeier/medlem i Skade 1 - en landsomfattende kjede.

Eiendom & Norske Hus AS har vakt 24/7/365 for at du som kunde av de store forsikringsselskapene skal få den hjelpen du betaler for og fortjener.

Google kart: Adresser/Telefon & E-post:
Eiendom & Norske Hus AS
Terminalgata 160
9019 Tromsø
Telefon: 4000 19 21
E-post: post@enhas.no
Besøk oss gjerne på facebook
@Utviklet av AH-Design-2022