Eiendom og Norske Hus AS - Tjenester
| | |


VÅRE TJENESTER.

Renovering

Eiendom & Norske Hus AS kan renovere huset ditt både utvendig, innvendig, under og over. Vi leverer totalentreprise på renoveringen, der du får ett firma å forholde deg til under hele renoveringen - dvs at det blir lettere for deg som byggherre.

Rehabilitering

ENH utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

ENH utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Utskiftning av vinduer

Har du et eller flere eldre vinduer som er modne for fornying? ENH skifter alle typer vinduer, rimelig og effektivt.

Nybygg Enebolig/Rekkehus

Eiendom & Norske hus AS har stor kompetanse på levering av nybygg. Med vårt medlemsskap i Nordbohus, har du som kunde tilgang til en rik portefølje av ferdighus, tomannsboliger, rekkehus, hytter, garasjer.

Har du tomt? Kontakt oss for et hyggelig møte - drømmehuset ditt er ikke så langt unna.

Utskiftning av dører

ENH monterer alle typer dører, som blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning

ENH skifter husets utvendige kledning for deg. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris. Dersom du ønsker det, kan vi skaffe til veie ferdig grunnet kledning. På denne måten er det mindre sjanse for at kledningen blir skadet dersom det regner før du har fått malt den.

Taktekking

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. ENH legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Restaurering

Har du et gammelt hus du ønsker å bevare i original stil? Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Ved restaurering bytter vi ut ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale. At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig. Uerstattelige verdier går ofte tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen. Vi har lang erfaring innen restaurering.

Vaktmestertjenester

ENH kan bistå deg som privatperson, firma, sameier og borettslag med vaktmestertjenester. Vi har investert i store snøfresere som er skånsom for tak, har god kompetanse på diverse tjenester som omhandler ditt behov for å ha noen profesjonelle til å ivareta din eiendom. Ring Steve Berg 90909045 hvis du ønsker å ta en prat om disse tjenestene.

Skade/Forsikring

Gjennom vårt medlemsskap i Skade 1 gruppen, samarbeider vi med alle store forsikringsselskap om skadesaker. Meld inn din skade til ditt forsikringsselskap, så er vi ett av firmaene som rykker ut for å bistå deg ved skader - døgnet rundt.

Vi kan også bistå med gjenoppbygning etter brann og vannskader.

Asbest-sanering

Eiendom & Norske Hus AS har den nødvendige kompetansen og godkjenninger for å sanere asbest. Har du behov eller er usikker på om du/dere har asbest i din bolig eller næringslokaler? Ta kontakt med oss, så tar vi en kostnadsfri befaring

Våtrom/Bad

Eiendom & Norske Hus AS har alle godkjenninger til å renovere og bygge nye bad. Vi har veldig god kompetanse på våtrom, så kontakt oss for befaring hvis du ønsker å renovere ditt gamle bad.

Vi benytter oss av Bergersen flis sin rikholdige katalog av fliser og baderoms-møbler.


Google kart: Adresser/Telefon & E-post:
Eiendom & Norske Hus AS
Terminalgata 160
9019 Tromsø
Telefon: 4000 19 21
E-post: post@enhas.no
Besøk oss gjerne på facebook
@Utviklet av AH-Design-2022